norsk over
Sognefjord Gjestehotell
6894 Vangsnes, Norway
Tlf: +47 57 69 67 22
Fax: +47 57 69 62 75

vangpens@online.no
Velkommen til
Sognefjord gjestehotell
Midt i hjertet av Sognefjorden, der snøkledte fjell med hvite fosser speiler seg i Sognefjorden. Ingen andre steder kan man se og oppleve så mye av vakre Sognefjorden.
Du finner Sognefjord Gjestehotell ved Vangsnes fergekai, hvor fergen går over fjorden til Hella og Dragsvik. Vangsnes ligger i Vik kommune i Sogn og Fjordane. Her finner du et rikt tilbud av aktiviteter og naturopplevelser. Et steinkast unna hotellet kan du blant annet se den enorme statuen av Fridtjof den frøkne. Parken rundt statuen har flott utsikt. Der kan man nyte Sognefjorden med sin vakre natur, omkranset av snødekte og mektige fjell. En naturopplevelse av de sjeldne. Vangsnes er også er svært godt utgangspunkt for dagsturer ut og inn Sognefjorden.
info icon

INFORMASJON

Sognefjord Gjestehotell er et godt og rimelig overnattingsalternativ. Hotellet er familiedrevet og har som mål å få flest mulig fornøyde gjester som trives i våre omgivelser.


Sognefjord Gjestehotell består av:
1. etg.: Dagligvare-/souvenirforretning
2. etg.: Restaurant
3. etg.: Overnatting
Oversiktsbilde Vangsnes. Klikk på bildet for å se større versjon.
Prisliste
overnatting icon

OVERNATTING

Nyoppussede værelser med utsikt over Sognefjorden og den vakre Kvinnefossen på andre siden av fjorden.

• Alle værelser har eget, moderne bad
• Vi har familierom, med sengeplass inntil fire personer
• Mulighet for ekstraseng for barn
spisesal icon

SPISESALEN

I vår spisesal serveres frokost, lunsj og middag. Restauranten har åpent både for hotellgjester og gjester som ikke bor på hotellet. Vi har alle rettigheter!

Restauranten serverer blant annet lunsj til busselskaper som passerer Vangsnes og reiseselskaper på dagsturer. Våre priser tåler sammenligning med de beste.

Fjord Puben er åpen til 01.00 med servering av a la carte meny.

Vår spesialitet er norske fiskeretter med lokalt særpreg, rettene kan tilpasses de fleste ganer. Norske kjøttretter og internasjonale retter kan også fremskaffes på bestilling. Vi ønsker å tilfredsstille våre gjester på beste og hyggeligste måte.
dagligvare icon

DAGLIGVARE

Velkommen til Joker Vangsnes! Vi tilbyr det meste av dagligvarer, i tillegg til Tipping og hjemkjøring av varer. Hos oss finner du også alltid Ukens Joker og andre gode tilbud. Ukens Joker er en vare du bruker mye av, fra en leverandør du stoler på, til en pris som gjør deg skikkelig glad.

Vi garanterer også at du alltid får butikkstekt brød hos oss, uansett når du kommer. Finner du ikke det, steker vi et for deg mens du venter. Og kan du ikke vente, får du et halvstekt brød gratis som du kan steke ferdig selv som plaster på såret.

Vi har søndagsåpent og utvidede åpningstider på sommeren.
reiserute icon

REISERUTER

For å kome til Vangsnes fra Oslo og Bergen/Stavanger, kjører man riksveg 13 fra Vinje/Voss og over det vakre Vikafjellet, med snø langt ut på sommeren. Et eldorado for den som foretrekker naturopplevelser av beste klasse.
kommunikasjon icon

KOMMUNIKASJON

Daglige ekspressbåtforbindelser ut og inn Sognefjorden. Daglige buss- og togforbindelser til og fra Bergen og Oslo.
attraksjon icon

ATTRAKSJONER

Jostedalsbreen er bare 1 times flott fergetur unna, til Fjærland og Norsk bremuseum som også illustrer og forteller om global oppvarming. Våre gjester har vært svært fornøyd med denne dagsturen.

Jostedal Bresenter i Jostedal er en ca. 2 timers biltur. Om sommeren er det satt opp buss fra Sogndal til Jostedal tur/retur, og med forbindelse til Hella–Vangsnes.

Dagstur med ekspressbåt til Flåm/Nerøyfjorden (verdsarvfjord), Gudvangen og videre med Flåmsbana til Myrdal og Voss, og tilbake til Vangsnes med buss over Vikafjellet samme dag.
klima icon

KLIMA

Midtre og indre Sognefjorden har et tørrere klima enn ute ved kysten. En mellomting av vestlands- og østlandsklima, – mindre vind og mindre nedbør. Om vinteren nyter vi godt av varmen fra Golfstrømmen. Middels temperatur i vintertmånedene, med gjennomsnitt på +7 C (ca. -5 C til +13 C). I sommerhalvåret et gjennomsnitt på +14 C (ca.+12 til +30C). Vi har ca. 70% mindre nedbør enn Bergen.
Velkommen til Vangsnes
Vangsnes - natur
Vangsnes - natur
Klikk på bildene for større versjon.
Vangsnes - ferge
Vangsnes
Vangsnes - foss
Vangsnes - foss
Åpningstider Joker Vangsnes
hverdager 09:00 - 18:00
lørdag 09:00 - 16:00
   
   
   
Sognefjord Gjestehotell • 6894 Vangsnes, Norway • Tlf: +47 57 69 67 22 • Fax: +47 57 69 62 75 • E-post: vangpens@online.no
På denne nettsiden er det benyttet informasjonskapsler (cookies). Les mer her.
Design og layout © 2010-2014 Asko Reklame AS